16 Temmuz 2010 Cuma

Yeni Evin Sürpriz Armağanları


Oğlumun yeni evini görmeye geldim. Oğlumun artık ev sahibi olması beni çok mutlu etti. Manavgat Sorgun'da, Titreyen Göl yakınında, deniz ve çam ormanları havası hakim, sakin, şehrin gürültüsünden uzak güzel bir yerde oturmasına çok sevindim.



En çok da güzel bir bahçesi olmasına sevindim. Bahçe hanımelleri, yaseminler, Japon gülleri, begonvillerle dolu. Bir kaç da palmiye ağacı ve limon ağacı var. Araba garajının yanları ve üzeri de harika bir asma ile kaplı.






Bunlar da evin sürpriz armağanları. Bizimkiler henüz yerleşmeden bu kedicik önce kendi gelip yerleşmiş, mutfak balkonunun bir köşesine. İki gün sonra da dört yavrusunu taşımış. Bizimkiler de bakmaya başlamışlar. Cumartesi günü aşıları olacak.








14 yorum:

  1. güle güle otursun oğlunuz ,yeni evinde.Kedicikler çoook tatlı.

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun..ev,bahçe,çiçekler ve kediler çok güzel..sağlıkla ve huzurla otursunlar..

    YanıtlaSil
  3. Çoook teşekkürler sevgili dostlar. Allah herkese gönlünce yuvalar nasip etsin.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Aida, çok değerli yorumunu yanlışlıkla sildim. Çooook üzgünüm. Güzel dileklerin için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Maşallah.. Hayırlı uğurlu olsun. Bu arada anne kedi beni düşündürdü. Çok akıllı ve sezgileri kuvvetli bir kediymiş ki yavruları için en hayırlı yeri seçmiş.

    YanıtlaSil
  6. Anne kedi bizi de şaşırtıyor davranışları ile. Evin kendilerine en uygun bölümünü seçmiş ve oraya başka kedi yaklaştırmıyor. Hep verandada mutfağın önünde yavruları ile ilgileniyor. Aşağıya inip oynuyorlar ama yine yerlerine gelip mamalarını yiyor, dinleniyorlar. Hatta dün bizim Minik'i(köpeğimizi)öyle bir korkuttu ki, Minik ardına bakmadan kaçtı:)

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş ev canım, güle güle iyi günlerde otursunlar.süprizler de pek şirin:-)sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle otursunlar.
    Kedilerin görünüşü çok tanıdık geldi, geçen yaz bizimkiler de böyleydi. Şimdi sadece anne ile bir oğlu kaldı. Yağmurdu soğuktu, yazıktı derken yavaş yavaş eve de sızdılar:)))

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler Neslihan, teşekkürler neduk,
    Bunlar da kışın dışarıda kalamazlar. Ev oldukça büyük, çok soğuk ve yağmurlu günlerde üst katlardaki odalarda barınırlar. Anne kısırlaştırılacak. Yavrular da güvenilir yerlere yuvalandırılamazsa vakti gelince. mecburen kısırlaştırılacaklar Yoksa hızla çoğalırlar.

    YanıtlaSil
  10. Allah bizlerede yavrularımızın yuva kurduklarını görmeyi nasip etsin inşallah.Güle güle otursunlar yeni evlerinde inşallah

    YanıtlaSil
  11. mutlu huzurlu bir hayat sürsün o evde oğlunuz ve ailesi, gerçekten çok güzel bir ev. Sürpriz armağanlara gelince; o evin kısmeti onlar :) sahiplenilmesi ise çok büyük bir erdem.Hayat adına teşekkür ediyorum...

    YanıtlaSil
  12. Huzurla, mutlulukla doldursunlar evlerini.
    Sağlıkla, sevgiyle yaşasınlar orada.
    Pisipisiler de bulmuşlar kendilerine iyi bakılacak yeri, daha ne olsun.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  13. Oğlunuzun evini çok beğendim güle güle otursunlar,sağlıkla,huzurla...

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkürler Tülin Hanım. Allah herkese gönlünce evler versin.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.