6 Eylül 2009 Pazar

İyilikler Çarşısı / Lösev Antalya Etkinliği

İşte 6 Eylül Antalya Lösev etkinliği. Resimler çok şey anlatıyor, sözlere gerek yok. Bu tür etkinliklerin hedefine ulaşması dileklerimle..







ANTALYA -AA- Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Antalya'da açılan "LÖSEV İyilikler Dükkanı"ndan, Antalya, Burdur ve Isparta'daki lösemili çocuklar ve aileleri ücretsiz alışveriş yaptı.
Gıda, temizlik maddeleri, beyaz eşya, mobilya, kıyafet ve oyuncak satışının yapıldığı "LÖSEV İyilikler Dükkanı", Antalya'daki Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı.
LÖSEV İyilikler Dükkanı'nda Antalya, Burdur ve Isparta'da yaşayan vakıf üyesi ve maddi durumu iyi olmayan aileler, kendilerine verilen kuponlarla ücretsiz olarak alışveriş yaptı. Lösemili çocuklar, en büyük ilgiyi oyuncak standına gösterdi. 70 gönüllünün görev aldığı etkinlikten yaklaşık 70 ailenin yararlanacağı belirtildi.

7 yorum:

  1. ablam sen ordamıydın?? yoksa tanışıyoruzda haberimiz yokmu??aynı fotolar bendede var

    YanıtlaSil
  2. Canım ne güzel bir paylaşım yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Bu çok önemli bir etkinlik.
    Bütün emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.
    Hayırlı sabahlar...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili İçimdeki Yolculuk,fotoğraflarımız aynı mekanı görüntülüyor ama aynı değil.Aynı olmasına da olanak yok, şu an benim makinede duruyorlar hala. Baktım sayfanıza.Tanışalım tabii ki.

    Sevgili Pembe Tatlar ve Şanslı, çok teşekkürler. Sponsor firmalar oldukça bu etkinlikler olacaktır. Dileğimiz devam etmesi.

    YanıtlaSil
  5. yok ben anlatamadım sanırım mekan aynı farklı fotolarımız olsada orada bulunduğunuz kesin..
    az çok oradakilerin hepsi hafızamda belkide rastlaştık belki konuştuk bile bende şimdi bunu merak ettim kesinlikle tanışalım çünkü bu konularda iletişim halinde olalım 1aya kadar şube açılacağını söylediler..

    YanıtlaSil
  6. Tamam canım, tanışalım. Elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim Lösev'e.

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Özlelikle çocuklara hiç yakışmayan bir hastalık bu. Allah şifa versin hepsine. 6 yılımı babamla onkoloji servisinde geçirdim. Umudun ne kadar işe yaradığını bilirim onlar için. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.