13 Şubat 2018 Salı

Orman Yürüyüşlerimiz

Evimizin yakınlarında yürüyüş yapabileceğimiz bir orman olması büyük şans. Köpek kızlarımla sık sık keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Şu günlerde papatyalar ve anemonlar kapladı dört bir yanı.





Bir de buraların endemiklerinden akyıldız çiçeği kümeleri  var ki,  görülesi güzellikte. Soğanlı bir
bitki.


4 yorum:

  1. Günaydın!!! Ne zamandır görüşemedik sizinle,gerçekten doğa ile iç içe ne güzel bir hayat...ormanda yürüyüş yapabiliyor olmanız şehirlerin kalabalık ve yoruculuğundan uzak harika bir armağan size...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Tülin Hanım. Ne yazık ki bloglar eski popülaritesini kaybetti. Daha kolay paylaşım sayfaları yaygınlaşınca böyle olduğunu düşünüyorum. Oysa yaşam tarzlarını yansıtan emek ürünü blogların yeri bir başka. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Ismetciğim....merhabalar...görüşemedik epeydir..ama..en güzeli sizinki mis gibi orman yürüsleri..saglikli temiz hava en azında.. .şehir in kalabalığı.. insanların moral bozukluğu..hepimiz çok ýorgunuz...artik çok yoruldum inan...şehitimizin biri bizim semtten (meram /konya) 2.3 gündür.. kolumu kaldıramıyorum.. inan..saglikla kalın.. .sevgilerimle...gonul dostum..unutmadim...⚘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok üzgünüz.. Hepimizin içi kan ağlıyor. Yurdun dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Buradan da var. Cennet mekanları olsun.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.