4 Şubat 2013 Pazartesi

Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Açıkçası düne kadar bugünün  doğum günüm olduğunu bile unutmuştum.  Bu sabah anneciğimden, sonra da gelinimden, oğlumdan ve  çok sevgili bir kaç arkadaşımdan kutlama   telefonları ve mailleri gelince  hadi  bloğuma da  yazayım bari dedim. Siz sevgili dostlarımla da paylaşmak için..

Derken efendim, öğleden sonra can dostum sevgili Nesime  ve manevi torun Okan Can'la buluştuk hastane çıkışında. Meğer benim doğum günümü kutlayacakmışız  evde. Dünden pasta siparişi bile verilmiş. Oysa ben artık  doğum günlerimi değil kutlamak hatırlamak bile istemiyorum. O ''her yaşın güzelliği bir başkadır'' sözü de koca bir palavra.  Her neyse, biz yine de o sözü söyleyip  kendimizi teselli edelim:))  

İşte sürpriz kutlamadan kareler;



19 yorum:

  1. İyi ki varsın begonvilcim. Nice sağlıklı, mutlu yaşlara...

    YanıtlaSil
  2. her gününüz sağlık mutluluk içinde geçsin;
    iyileştiniz mi?
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Henüz tam iyileşmiş sayılmam ama daha iyiyim..

      Sil
  3. İyi ki varsın Begonvil'cim :)
    Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu geçecek yeni yaşlarına.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ella'cım. İnşallah canım..

      Sil
  4. Sağlıklı,mutlu yıllar,doğum gününüz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  5. Nice mutlu yaşların olsun...

    YanıtlaSil
  6. iyiki doğdun canım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Mutlu , Huzurlu ve uzun bir yolculuk olsun ömrünüz…Nice Yaşlara.Doğum Gününüz Kutlu , Yeni yaşınız musmutlu Olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Dostlarla birlikte inşallah!

      Sil
  8. Begonvilim kutlayalım be arkadaşım bizim versiyon herşeyi kendine çok görenlerden.. mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum:. Annem ve babam bir süreliğine Antalya da büyük ablamda kalıyorlar biz bu son yıllarda çok yorulduk o da sağolsun bizra dudurlarsa ben götüreyim diyerek alıp gitti ama bizi özledikleri içinde gidelim diye tutturmasınlar diyerek hadi bir kaç gün biz Ankara daki iki kız kardeş antalyanın yolunu tuttuk sözüm ona hem birlikte olacaktaık hemödwe bir nebze gezecektik yok böyle değilmiş biz annemi kalacağımız 3 günün 2. günüde banyoda düşürdük Allahtan büyük bir arıza olmadı ayağı burkuldu ama dert çok kadının ayağı şişti morardı zaten yarı felçli hiç basamaz olmdu mu.. aldık hastaneye acile gittik kırık çıkık yok ama çok şükür sonrasında tuvalet olayı falan düşürürken biz soluğu oturaklı sandalye vs satılan yerlerde bulduk..neyse tam onu atlattık derken bu sefer babamın kullandığıkan inceltici ilacın dozundan kaynaklı mide kanaması oldu ve yine hsatanelerde geçirdik son gün ablama ve çanakkaleden yardıma gelen erkek kardeşe bırakıp apar topar ankaraya döndük kısaca o gezide seni ziyaret etme niyetim vardı ama ne yazıki olmadı bir daha ki sefer inşallah. kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Arkadaşım, öncelikle anneciğine ve babacığına geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Yine de ucuz atlatılmış durumlar diyelim; Allah beterinden saklasın. Ne kadar zor günler geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Anladığıma göre kız kardeşler olarak dayanışma içindesiniz. Aman nazar değmesin. Ben tek kızım, bir de işkolik bir erkek kardeşim var. Sizin yaşadığınız durumlarda tek başına sayılırım. Antalya'daki ablanızı görmeye gelince mutlaka ama mutlaka beklerim. Her zaman için başımın üzerinde yeriniz var. Sevgiler, selamlar..

      Sil
    2. Nice güzel yıllara...
      Pastanın üzerindeki yazıya bayıldım,dostluklarınız daim olsun,sevgilerimde...

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.