30 Ocak 2012 Pazartesi

Onur'un Fotoğrafları

Oğlumun fotoğrafçılık merakından söz etmiştim. Onca iş yoğunluğunda yeni edindiği hobisine zaman ve emek harcayarak bilgi ve becerisini oldukça ilerletti. Bir yandan kursa devam ediyor, diğer yandan hafta sonları köyleri, sahilleri dolaşıp teorik bilgileri pratiğe dönüştürüyor. Darısı başıma..







Daha fazlası burada!

24 yorum:

  1. Bayıldım fotoğraflara darısı bana da olsun :)

    YanıtlaSil
  2. cok begendim! gercekten cok basarili fotograflar. Cok guzel bir keyif olsu sabah sabah tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gülçin. Daha yeni başladı ama iyi gidiyor bence de..

      Sil
  3. Böyle fotoğraf kulüpleri olduğunu ben de duydum. Onur bey kulüple mi gidiyor çekime bilmem ama fotoğrafları güzel gerçekten . Fotoğraf çekimi yalnız teknik bilgiden ibaret değil, gelişkin bir estetik duygusu gerektiriyor. O da insanda ya vardır ya da yok ! Sizin de çok başarılı çekimler yapacağınıza inanıyorum ben,yeter ki zaman ve istek olsun ! Sevgiler ve iyi haftalar sevgili komşum !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler komşucuğum. Side'de bir kurs açılmış. Ünlü fotoğraf sanatçıları ders veriyorlarmış. Kursiyerlerden üç dört kişi ön plana çıkıvermiş, Onur'un dediğine göre. Dediğiniz gibi zaman, emek ve istek gerekiyor.

      Sil
  4. çok başarılı çekimler bence.Fırtınalı hava favorim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Esen, ben de çok sevdim o fotoğrafı.

      Sil
  5. Hepsi de çok güzel çekilmiş, gençlerin bu tür hobilerle uğraşması çok hoşuma gidiyor benim büyük kızım ve damatta çok meraklı eşimde ilk evlendiğimiz yıllarda çok resim çekerdi ama artık başka sorumluluklar artınca ara verdi. oğluna sevgi ve selamlar. Bu güzel uğraşı. devam ettirmeye çalışsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Şükran Hanım. Günümüz koşulları hobilere zaman bırakmasa da elimizden geldiğince bir şeyler üretmek kendi yararımıza. En azından ruh sağlığımız için stres atma yöntemi, öyle değil mi:)

      Sil
  6. İmrendim gerçekten. Ne mutlu insanın böyle başarılı evlatlarının olması... İznin olursa bazılarını yazılarımda da kullanmak isterim. Daha doğrusu oğlunun izni olursa.

    Sevgiler, bloga da bekliyorum, yorumlarını eksik etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki Sevgili Kontras. Fotoğraflar kaynak belirtilerek kullanılabilir. Bloğunuza sık sık uğruyorum zaten. Selamlar..

      Sil
  7. Ah ablacım, ne de güzeller, en kısa zamanda ben de bir makina alayım da yarışalım Onur'la seninle beraberi ne dersin? :)

    Öperim güzel yanaklarından, bekliyorum hala...

    Sevgiler ve selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esin'ciğim, birlikte gidelim kursa. Araştırıyorum, iyi bir kurs.

      Bu hafta içi geleceğim bürona. Sevgiler..

      Sil
  8. Tebrık edıyorum Onuru:)

    YanıtlaSil
  9. Resimler harika,hepsi ayrı güzel :) benim kızımda fotoğraf çekmeyi çok seviyor.kursa gitmek istiyor ama zamanı yok. hem de iyi bir makina lazım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler Hülya Hanım, Kızınız gerçekten meraklıysa zaman yaratır. Çok güzel bir uğraşı. Onur hafta sonları bana da öğretiyor ucundan kıyısından ama ben de kursa gideceğim.

    YanıtlaSil
  11. Çok iyi yakalanmış kareler. Tebrikler oğlunuzu...

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel yakalamış, gerçekten tebrikler Onur'a :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ella'cım. Beni de teşvik ediyor:)

      Sil
  13. HArika fotoğraflar bende fotoğraf çekmek istiyorum ama uzun bir süre ertelemek zorundayım.Birinci fotoğraf favorim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevtap, beğenilerinizi ileteceğim.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.