9 Ocak 2012 Pazartesi

Dekorasyonda yeni trend

Takip ettiğim dergilere ve sitelere göre   dekorasyonda yeni trendler tamamen rahatlama üzerine kurulu... Göz yormayan mobilya, aksesuvar ve renklerin kullanıldığı mekanlarda  huzur ve sıcaklık yalınlıkla birleştirilmiş. 
Ba yıl dımmm!!!!










4 yorum:

  1. Günaydın sevgili komşum.Ben dekorasyonda rahatlığın ön plana çıkmasının sosyolojik nedenleri olduğunu düşünüyorum. Giderek daha çok çalışan ama daha az kazanan günümüz insanı evine gelince rahat etmek istiyor. Yumuşacık koltuğuna uzanmak ,dar zaman aralığında hoşlandığı şeylere zaman ayırmak ve bunu da mümkün olduğunca bireysel yapmak istiyor ne yazık ki. Eskilerin ev gezmesi kalmayınca özellikle genç evlerde salon dekorasyonu kocaman bir kanepe ve tek koltuktan ibaret olmaya başladı. Hatta yemek odası takımı yerini kocaman orta sehpalara bıraktı. Evini herkesin gönlünce döşemesine sıcak bakıyorum ben ama yukarıda yazdıklarımın doğruluğuna inanıyorum. Sevgiler kocaman bizden size ve keyifli mutlu dostlarla paylaşılan evler dileklerimle...

    YanıtlaSil
  2. of yaa bende bayıldım ...özellikle yerlere kadar olan pencerelere ..

    YanıtlaSil
  3. Günaydın komşucuğum. Söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Çok da haklı gerekçeler. Ayrıntıdan uzak, sadece ihtiyaca yanıt veren, aynı zamanda gözü okşayan sade ve ergonomik mobilyaları tercih edenlerdenim. Dediğiniz gibi herkesin zevkine kalmış bir şey. Ben de tüm dostlara gönlünce yuvalar diliyorum.

    Sevgili kelebekana, o yere kadar olan pencerelere ben de imreniyorum. Bahçesi olan bir ev kısmat olursa hiç olmazsa bir cephede büyük pencere istiyorum. Evde otururken bahçe keyfi yapıyor gibi olmak çok hoş oluyor.

    YanıtlaSil
  4. muhh te şemmm!!!!
    çok güzeller gerçekten...
    teşekürler paylaşım için:)
    bende beklerim sayfama sizi,bir hemşehriniz olarak...
    bir fincan kahve eşliğinde hoş sohbetiniz ne iyi olur..
    bekliyorum:)
    kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.